Káva Joghurella Svěží a lahodná
Ingredience:

400 ml čerstvě připravené překapávané kávy

4 čajové lžičky hnědého cukru

50 g oříškovo-nugátového krému

400 g vanilkového jogurtu

50 ml strouhané čokolády
několik kávových zrn k ozdobení
Počet porcí: 4
Příprava:
1. Kávu smíchejte s oříškovo-nugátovým krémem
 a nechte vychladnout.
2. Vmíchejte jogurt a čokoládu a naplňte do sklenic.
Nakonec kávu Joghurella ozdobte kávovými zrny.
Je čas pro Vaši chvilku - dobrou chuť!
Ledová káva Moccatone Hodí se ke každému jídlu
Ingredience:

2 čajové lžičky hnědého cukru kandys

300 ml čerstvě připravené kávy
5 čokoládových mokka zrn nebo kousek mokka čokolády
Počet porcí: 4
Příprava:


1. Rozpusťte kandys v horké kávě, přidejte na jemno nasekaná mokka zrna nebo mokka čokoládu a nechte trochu vychladnout.

2. Připravenou směs pak dejte přibližně na 3 hodiny do mrazáku a průběžně intenzivně promíchávejte vidličkou.
3. Studený nápoj naplňte do sklenic a podávejte se lžičkou.
Je čas pro Vaši chvilku - dobrou chuť!
Krémová oříškovo-zmrzlinová káva Pěkně cool
Ingredience:

600 ml dobře vychlazené překapávané kávy

200 ml smetany

1 polévková lžíce vanilkového cukru

8 kopečků lískooříškové zmrzliny

4 čajových lžiček lískooříškového krokantu
Počet porcí: 4
Příprava:


1. Připravte čerstvou překapávanou kávu a nechte ji vychladnout v lednici.

2. Smetanu s vanilkovým cukrem ušlehejte do tuha. Led rozdělte do čtyř vysokých sklenic, a poté přelijte ledově studenou kávou.
3. Nahoru dejte kopeček vanilkové šlehačky
a ozdobte lískooříškovým krokantem.
Je čas pro Vaši chvilku - dobrou chuť!
Ledová káva s vanilkovou zmrzlinou zdobená sekaným krokantem
Ingredience:
2 šálky silné Café Crème (cca 300 ml)
4 kopeček vanilkové zmrzliny
4 polévkové lžíce smetany
Počet porcí: 2
Příprava:

1. Kávu nechte alespoň 30 minut vychladnout


2. Studenou kávu nalijte do dvou sklenic a do každé sklenice přidejte dva kopečky vanilkové zmrzliny.

3. Smetanu ušlehejte do polotuha a pak zlehka doplňte každou sklenici kopečkem šlehačky. Podle chuti ozdobte krokantem.
Je čas pro Vaši chvilku - dobrou chuť!
BLACK SWAN
Ingredience
1-2 espressa
1 kopeček vanilkové zmrzliny

Příprava
Do sklenice nalijte espresso a přidejte
vanilkovou zmrzlinu.
STRAWBERRY BREEZE
Ingredience
4 cl jahodového pyré
drcený led
mléko + mléčná pěna
1 espresso


Příprava
Jahodové pyré nalijte do sklenice. Přidejte drcený led
 a do tří čtvrtin doplňte mlékem.
Vlijte espresso a nakonec přidejte
mléčnou pěnu. Podle chuti můžete ozdobit jahodovým sirupem
nebo půlkou jahody.
ICE MACCHIATO
Ingredience
1 espresso
drcený led
mléko + mléčná pěna

Příprava
Espresso nalijte do sklenice a přidejte
drcený led. Doplňte mlékem a
mléčnou pěnou.
BLACK DESIRE
Ingredience
1 studené espresso
vanilkový cukr
1-2 kopečky moka zmrzliny nebo čokoládové zmrzliny
smetana
kapka vaječného likéru


CALANGO
Ingredience
2 cl limetového sirupu
1 cl karamelového sirupu
drcený led
1 espresso

Příprava
Limetový a karamelový sirup dejte
do sklenice. Přidejte drcený led a
espresso.
TROPICAL TWIST
Ingredience
2 kopečky ovocné zmrzlina (tropické)
2 cl Cointreau
7 cl ananasového džusu
10 cl studené kávy

Příprava
Z 1 kopečku zmrzliny, Cointreau a ananasového džusu
připravte v mixéru pyré. Do sklenice nalijte
kávu a přidejte 1 kopeček zmrzliny a doplňte  
směsí z mixéru.
MADEIRA SKY
Ingredience
1 kopeček vanilkové zmrzliny
200 ml studené oslazené kávy
šťáva z 1/2 pomeranče
1/2 oloupaného pomeranče nakrájená na kostky
kapka pomerančového likéru

Příprava
Pomerančový džus smíchejte s kávou.  
Pomerančové kostky pokapejte likérem  
a spolu s vanilkovou zmrzlinou dejte do sklenice.  
Zalijte kávou.