Melitta® je oficiálním partnerem klubu Manchester United pro kávovary a kávu!

Značka Melitta® dělá z kávy potěšení na úplně nové úrovni: Jako oficiální partner klubu Manchester United pro kávovary a kávu nabízí Melitta® svou jedinečnou kávu hráčům, fanouškům a hostům anglických šampionů
v legendárním stadionu Old Trafford v Manchesteru s přezdívkou „Theatre of Dreams“.

Tradičně se na stadionu Old Trafford plnily fotbalové sny a nyní se zde také podává skvělá káva Melitta®. To je zaručeno nejen naší kávou, ale také prostřednictvím více než 200 plně automatických kávovarů a přístrojů na filtrovanou kávu společnosti Melitta®. Požitek z kávy si je možno dopřát před, během i po hře ve VIP boxech pomocí více než 130 plně automatických kávovarů Melitta® Barista®. Podle toho, jak hra probíhá, si mohou jednotlivci vybrat svou oblíbenou kávovou specialitu – od ristretta až po kávu s mlékem. Káva Melitta® pro náročné fanoušky nejúspěšnějšího anglického fotbalového klubu!

V kompletně přebudované hlavní restauraci a kavárně v Old Traffordu
s názvem „RED CAFÉ podporované společností Melitta®“ jsou fanoušci
a domácí návštěvníci klubu rozmazlováni skvělou kávou Melitta®,
a to nepřetržitě po 365 dní v roce, i když se zrovna nehraje zápas.

Všichni milovníci kávy Melitta® a fanoušci Manchester United po celém světě se mohou těšit na toto skvělé partnerství a četné akce s ním spojené - příběhy jednoho z nejpopulárnějších fotbalových klubů na světě a jeho atraktivních hvězd, stejně tak jako na jedinečné momenty s kávou Melitta®. Stačí pravidelně navštěvovat naše webové stránky.


Největší hvězdy tzv. Red Devils, jako jsou Juan Mata, Daniel James a Fred, již označili kávu Melitta® za vynikající a rádi si vychutnávají různé kávové speciality, a to jak na tréninkovém hřišti, tak na samotném stadionu. Podívejte se sami: