Quiet Mark - Ocenění za ticho!


Celosvětově první plně automatické kávovary, které získaly ocenění Quiet Mark


Výkonné a přesto tiché. To je důvod, proč naše nejnovější plně automatické kávovary získaly vysoké hodnocení za maximální výkon a přitom tichý provoz. Melitta® Barista TS Smart®, Barista T Smart®* a CI Touch® jsou celosvětově prvními plně automatickými kávovary, které získaly ocenění "Quiet Mark" za opravdu tichou přípravu kávy.

Výkon místo hluku

Musíte přerušit zajímavý rozhovor v kuchyni, protože zrovna děláte cappuccino? Jsou rozhněvaní sousedé, když si melete kávu na espresso
v 6 hodin ráno? S našimi plně automatickými kávovary Melitta Barista TS Smart®, Barista T Smart®* a CI Touch® již nebudete mít žádný problém.
Naše tajemství? - Nejmodernější technologie v šepotavě tichém mlýnku.


Abychom minimalizovali hluk a tím i stres ve vašem životě, vyvinuli jsme šepotavě tichý kávový mlýnek. Kávová zrna jsou umletá rychle a tiše. A káva … ta chutná opravdu dobře.

A buďme upřímní - kávu si vychutnáme dvakrát více, když je klid a pohoda.

Quiet Mark

V roce 2012 společnost Noise Abatement Society představila ocenění Quiet Mark, která pomáhá spotřebitelům objevovat produkty s nízkou hlučností. Quiet Mark se používá k identifikaci nejtišších výrobků v dané kategorii prostřednictvím vědeckých testů. Tyto testy se provádí v reálném prostředí tak, aby se co nejvíce přiblížily prostředí, kde budou opravdu používány.
V našem případě bylo testováno několik plně automatických kávovarů. Na základě porovnávacího testu bylo pak obzvláště tichým výrobkům uděleno ocenění Quiet Mark.

Plně automatické kávovary Melitta®

Plně automatické kávovary Melitta® Barista TS Smart® a Barista T Smart®* lze pohodlně ovládat pomocí smartphonu. S aplikací Melitta® Connect můžete také snadno ukládat nastavení své oblíbené kávy.

S Melitta® CI Touch® si může připravit až 10 různých kávových specialit.
Má také ergonomicky navržený dotykový panel, který reaguje na váš jemný dotyk.

* není v ČR/SR distribuci